• Kamp

Yussuf Poulsen og Leipzig i semifinalen efter sen scoring

RB Leipzig
Getty Images

Yussuf Poulsen var med i hele kampen for RB Leipzig, der sendte Atlético Madrid ud af Champions League-kvartfinalen på en sen scoring

PSG blev onsdag aften klar til semifinalen i årets Champions League efter et sent comeback mod Atalanta, og torsdag skulle modstanderen findes.

Det stod mellem Atlético Madrid og RB Lepizig, der havde Yussuf Poulsen med i angrebet hele kampen i gennem.

Den danske anfører kunne se sit hold være meget tæt på en tidlig føring, men Marcel Halstenberg sendt afslutningen langt over mål.

Leipzig startede opgøret bedst, men Atlético fik svaret fint igen. Ingen af holdene kom dog for alvor tæt på i resten af første halvleg bortset fra Dayot Upamecano, som fik en mulighed på hjørnespark.

Mål fik vi til gengæld i anden halvleg. Først var det Dani Olmo, som headede tyskerne på 1-0 efter et indlæg fra Marcel Sabitzer. Her var der spillet 50 minutter.

Godt tyve minutter senere satte Joao Felix fart og kombinerede sig i gennem Leipzig-forsvaret via en et-to med Diego Costa, hvorefter stortalentet blev nedlagt i feltet. Dommeren fløjtede straffespark, som Felix selv knaldede i nettet.

Herfra lignede det en tur i forlænget spilletid, men tre minutter før tid trykkede indskiftede Tyler Adams af fra feltkanten, og efter en afretning strøg bolden i nettet til tysk 2-1-føring.

Dermed er Leipzig klar til semifinalen på tirsdag mod PSG.