Andreas Christensen, Chelsea
Getty Images

Andreas Christensen og resten af Chelsea-mandskabet blev lørdag skudt i sænk af Premier League-bundholdet West Bromwich

Det gik i weekendens Premier League-kamp mod West Bromwich helt galt for Chelsea, og det startede, da Thiago Silva ragede sin anden advarsel til sig allerede efter en halv times spi.

Det fik cheftræner Thomas Tuchel til at sende Andreas Christensen i aktion, og det var da umiddelbart også en god beslutning, hvis planen var at holde fast i 1-0-føringen.

Det var nemlig hele 10 kampe siden, der var scoret imod danskeren for både klub- og landshold, men i dagens kamp blev stimen brudt, da Matheus Pereira udlignede i første halvlegs overtid.

Dermed blev der sat en stopper for Christensens stime på 873 minutters – eller 14,5 times – spilletid uden at indkassere et mål.

Chelsea endte dog med at tabe 2-5 og mister dermed et vigtigt skridt i kampen om Champions League-pladser.

Andreas Christensens stærke form har dog bidraget til et voldsomt fald i odds på en dansk EM-sejr. Læs mere her: