• Nyhed

‘Uautoriseret drone’ stopper kamp i England

Rotherham mod Sheffield Wednesday
Getty Images

Championship-kampen mellem Rotherham og Sheffield Wednesday blev kortvarigt afbrudt på grund af en overflyvende drone

Fodboldkampe kan blive afbrudt af mange forskellige ting, men droner er sjældent en af dem. Alligevel var det tilfældet i onsdagens Championship-kamp mellem Rotherham og Sheffield Wednesday.

Kampen var kun fem minutter inde, da dommeren måtte sende spillere og trænere i omklædningsrummet af sikkerhedsmæssige årsager.

Der var nemlig spottet en “uautoriseret drone” over New York Stadium i Rotherham, og man ville derfor ikke tage nogen chancer.

Der gik dog kun en håndfuld minutter mere, før spillerne var tilbage på banen og klar til at genoptage kampen. Allerede minuttet efter bragte hjemmeholdet sig endda foran med 1-0.

Rotherham vandt i øvrigt kampen 3-0.