• Reaktion

Stor kritik af Superliga-komet: “Ulækkert”

Gustav Isaksen, FC Midtjylland
Getty Images

FC Midtjylland-talentet Gustav Isaksen modtog sit andet gule kort for film i kampen mod Lyngby, og det bliver kritiseret i stor stil

FC Midtjylland var nede med 0-1 og i store problemer i første halvleg af opgøret mod Lyngby, og kun fem minutter efter pausen blev det meget sværere.

Stortalentet Gustav Isaksen gik til jorden i hjemmeholdets felt efter en duel med Kevin Tshiembe, men i stedet for at få et straffespark blev FC Midtjylland-spilleren dømt skyldig for film.

Det kostede naturligvis et gult kort, og da det var Isaksens andet af slagsen, blev det derfor vekslet til et rødt.

Episoden vækker vrede hos flere seere, der langer ud efter FCM-talentet for at forsøge at snyde sig til et straffespark. Du kan se nogle af kommentarerne her: