• Kamp

Ny nedtur: FC København smider tomålsføring i Vejle

OB Odense vs FC Copenhagen - Danish 3F Superliga
Getty Images

FC København var på vej mod sæsonens første sejr over Vejle, men et glimrende frisparksmål i overtiden bragte balance i regnskabet

FC København skulle forsøge at skaffe de første point i årets Superliga-sæson, da man gæstede oprykkerne fra Vejle Boldklub.

Det startede også godt for københavnerne, da nytilkomne Peter Ankersen kanonerede bolden op i det ene målhjørne efter få minutter, og det lignede grangiveligt en sejr, da altid farlige Kamil Wilczek scorede til 2-0 i anden halvleg.

Allan Sousa bragte dog Vejle tilbage i kampen minuttet efter, og i dommerens tillægstid væltede korthuset for FC København, da Raphael Dwamena sendte et frispark direkte i kassen til 2-2.

Resultatet betyder, at FCK fortsat er uden sejr efter sæsonens første tre kampe, mens Vejle holder sig til med fire point.