• Kamp

FC Midtjylland sejrer efter vildt comeback i Brøndby

Pione Sisto, FC Midtjylland
Getty Images

Et vildt selvmål af Marvin Schwäbe fuldente et vanvittigt comeback i Brøndby, hvor FC Midtjylland sejrede efter at være nede med 0-2

Der var dømt stormøde på Brøndby Stadion, hvor FC Midtjylland gæstede Superligaens blågule førerhold, og det blev lidt af en rutsjebanetur for begge mandskaber.

Hjemmeholdet dominerede totalt i første halvleg, hvor man også bragte sig foran tidligt, takket være et godt fremstød af Andreas Bruus.

Dominansen fortsatte også ind i anden halvleg, hvor en storspillende Jesper Lindstrøm udbyggede føringen til 2-0, og her lignede det blot et spørgsmål om, hvor stor en sæk FC Midtjylland skulle have med videre til Liverpool.

Men en stor fejl af Kevin Mensah ti minutter senere gav Anders Dreyer frit skud, og her svigtede FCM-kanten ikke. Herfra vendte momentum 180 grader, og en flok sultne ulve jagtede nu udligningen.

Den kom kort efter, da en indskiftet Pione Sisto igen hamrede et frispark i kassen, og så var comebacket i hus.

FC Midtjylland gik dog benhårdt efter de tre point, og troen blev endnu større, da Sigurd Rosted trak sin anden advarsel med ti minutter igen.

Der var flere gode, midtjyske muligheder for at tage alle tre point, og scoringen kom også i de absolut døende sekunder, da Erik Sviatchenko steg til vejrs og headede bolden på overliggeren.

Efterfølgende fik Marvin Schwäbe på absurd vis skubbet bolden i eget net med hovedet, og så var kampen gået fra 2-0 til 2-3 på en halv time.

Dermed overtager FC Midtjylland førstepladsen i Superligaen fra netop Brøndby, som nu er ét point efter dagens modstander.