Europa-exit: SønderjyskE tromlet af kyniske tjekker

Marc Dal Hende, SønderjyskE
Getty Images
Annonce

SønderjyskE viste glimrende takter i aftenens Europa League-opgør mod Viktoria Plzen men måtte alligevel forlade turneringen efter 0-3

Der var ingen tvivl om styrkeforholdet forud for aftenens Europa League-kamp mellem SønderjyskE og Viktoria Plzen, men det blev visket godt ud, da dommeren fløjtede duellen i gang.

SønderjyskE leverede fremragende spil fra start og kunne med en anelse mere skarphed have scoret flere gange i første halvleg. Samtidig kunne Glen Riddersholm og tropperne godt føle sig snydt for et straffespark tidligt i kampen.

Dagens dommer var dog væsentlig mere gavmild i den anden ende efter en halv times spil, hvor en Plzen-spiller faldt til jorden efter minimal kontakt. Situationen opstod desuden efter en stor fejl af SønderjyskE-keeper Lawrence Thomas.

Zdenek Ondrasek sparkede straffesparket i kassen, og kort efter blev endnu en personlig fejl dyr for danskerne, da midterforsvaret ikke kunne blive enige om ansvarsfordelingen på en dybdebold. I stedet dukkede Adriel Ba Loua op og sparkede Plzen på 2-0, stik imod spil og chancer.

SønderjyskE startede anden halvleg lige så godt som første, men der gik kun fem minutter, før kampen blev lukket til 3-0 på en ripost.

Dermed stod der 3-0 på måltavlen, da dommeren fløjtede af, og SønderjyskE må forlade Europa League efter kun en enkelt kamp.

Cheftræner Riddersholm kan dog notere sig en flot indsats af spillerne, der bestemt fortjente mere.