• Kamp

Brødre scorede mod hinanden i speciel Serie A-duel

Lorenzo Insigne, Napoli, og Roberto Insigne, Benevento

Brødrene Lorenzo og Roberto Insigne kom begge på tavlen, da Napoli slog oprykkerne Benevento med 2-1 i Serie A

Der blev søndag spillet et helt særligt opgør i den italienske Serie A, da oprykkerne fra Benevento tog imod storholdet Napoli.

Det var nemlig samtidig mødet mellem brødrene Roberto og Lorenzo Insigne, som begge var med fra start for henholdsvis hjemme- og udehold.

Og kampen blev ikke mindre speciel, da lillebror Roberto Insigne scorede sit første Serie A-mål nogensinde i første halvleg, mens storebror Lorenzo Insigne udlignede føringen efter pausen.

Napoli endte dog med at tage alle tre point takket være et mål af Andrea Petagna.

Det bringer storholdet op på en foreløbig andenplads i Serie A, mens Benevento bliver midt i rækken.