• Video

Bizart: Anfører smidt ud for at stikke telefon i hovedet på dommer

Hakan Arslan, Sivasspor

Mandagens kamp mellem Besiktas og Sivasspor bød på et af de mere bizarre røde kort, der gik til gæsternes anfører Hakan Arslan

Det er ikke kun i England, fodbolden fortsætter henover julen. Det gør den også i Tyrkiet, hvor storklubben Besiktas tog imod Sivasspor.

Her vandt hjemmeholdet med 3-0, og det skete blandt andet takket være et helt bizart rødt kort til modstanderens anfører, Hakan Arslan, der måtte i bad allerede ved pausefløjt.

Da kampens dommer havde fløjtet første halvleg af, var Arslan imidlertid ikke klar til at gå i omklædningsrummet. I stedet fandt han telefonen frem for at vise dommeren en episode tidligere i opgøret.

Det blev kvitteret med en advarsel til en oprevet Arslan, som derefter tordnede telefonen i jorden, hvilket blot udløste endnu et gult kort og dermed en udvisning.

Du kan se den vanvittige episode herunder.