• Kamp

AGF færdig i Europa League efter nederlag i Slovenien

David Nielsen, AGF
Getty Images

AGF klarede sig ikke igennem Europa Leagues anden kvalifikationsrunde, da man løb ind i et 0-3-nederlag hos slovenske Mura

FC København havde tidligere på aftenen klaret sig videre i Europa League, da man comeback-sejrede mod IFK Göteborg, men så godt gik det ikke for AGF.

Aarhusianerne havde taget turen til Slovenien for at møde relativt ukendte NS Mura, og nøjagtigt som i københavnernes tilfælde kom AGF også bagud på trods af dominans i første halvleg.

Et perfekt slået indlæg blev prikket ind tæt under mål, og så var det op ad bakke i anden halvleg, hvor David Nielsens tropper søgte med lys og lygte efter de åbne målchancer.

De udeblev dog, og i stedet kunne hjemmeholdet lukke kampen med en scoring til 2-0 efter en stor brøler af anfører Niklas Backman.

Trods et fornuftigt tryk i kampens afslutning fik Mura slået kontra og cementerede sejren med en scoring til 3-0, og så måtte AGF dog skuffende forlade Europa allerede efter anden kamp.