• Video

Cristiano Ronaldo Portugal
Annonce

Cristiano Ronaldo scorede i går begge Portugals mål i 2-0 sejren over Sverige i Nations League. Han har nu scoret over 100 landskampsmål i sin karriere

Sverige tog i går imod Portugal og Cristiano Ronaldo i Nations League, og det blev som mange gange før et sandt Ronaldo-show.

I slutminutterne af første halvleg scorede Ronaldo dette flotte frisparksmål, og rundede dermed sit landskampsmål nummer 100:

I anden halvleg slog den 35-årige portugiser så til igen med dette fremragende langskudsmål, der ikke levnede Robin Olsen nogen chancer mellem stængerne:

Cristiano Ronaldo er dermed den anden mest scorende landsholdsspiller i historien med sine 101 mål.