• Video

epa08794034 Robert Skov (R) of Hoffenheim receives the red card from referee Robert Hartmann during the German Bundesliga match between TSG Hoffenheim and 1. FC Union Berlin at PreZero-Arena in Sinsheim, Germany, 02 November 2020. EPA/Matthias Hangst / POOL CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Robert Skov fik en noget uheldig hovedrolle, da Hoffenheim mandag tabte med 1-3 til Union Berlin i Bundesligaen

Danske Robert Skov startede på bænken for Hoffenheim i aftenens Bundesliga-kamp mod Union Berlin, men allerede efter lidt over en halv times spil kom han i aktion grundet en skade til Stefan Posch.

Det blev dog ikke til mange minutter på banen for danskeren, som et kvarter inde i anden halvleg modtog et direkte rødt kort efter en nærkamp i feltet.

Du kan se situationen, hvor Skov får marchordre her:

Union Berlin scorede på det efterfølgende straffespark, og selvom Hoffenheim fik udlignet, sikrede udeholdet sig sejren og de tre point via to sene scoringer fra Joel Pohjanpalo og Cedric Teuchert.