• Video

Getty Images
Annonce

Danske Thomas Delaney leverede en suveræn assist til Erling Braut Håland, men Bayern München vandt ikke desto mindre Super Cup’en

Dortmund havde inden aftenens opgør mod Bayern München i den tyske Super Cup en ganske dårlig statistik mod sydtyskerne. Blot to sejre i de sidste ni indbyrdes kamp er det nemlig blevet til.

Og det startede da heller ikke bedre for Dortmund i aftenens kamp, idet Bayern hurtigt kom foran 1-0 og 2-0 ved Corentin Tolisso og Thomas Müller.

Men så begyndte de gulblusede at vise tænder, og inden pausen reducerede Julian Brandt, og i anden halvleg kom så kampens højdepunkt set med danske briller.

Thomas Delaney lagde nemlig en sublim bold i dybden til Erling Braut Håland, som kvitterede med en udligning. Du kan se assisten og målet her:

Det lykkedes dog ikke Dortmund at fuldende comebacket, og i stedet afgjorde Joshua Kimmich tingene via et helt igennem bizart mål, da han efter en ellers fin redning af Roman Bürki på en eller anden måde fik bugseret bolden i nettet.

Bayern München vandt dermed den tyske Super Cup med 3-2.