• Kamp

Unge Bjur stjal al opmærksomheden i Brøndbys sejr over Næstved

Getty Images

Peter Bjur var dagens mand i skysovs, da Brøndby her til eftermiddag besejrede Næstved med 3-1 i en træningskamp

Sommerferien har været ovre i et stykke tid for Superliga-klubberne, og det gælder også for spillerne i Brøndby, som lørdag eftermiddag skulle bide skeer med Næstved i deres første træningskamp forud for den kommende sæson.

Vestegnsklubben stillede ganske stærkt op fra start med spillere som Simon Hedlund, Sigurd Rosted, Marvin Schwäbe, Lasse Vigen og Anis Ben Slimane.

Det var dog en af de en smule mere ubeskrevne blade, som gik hen og blev kampens helt store profil.

Først var det dog Hedlund, som sendte Brøndby i front, men så tog Peter Bjur, som startede på venstre wingback, over og gjorde det til 2-0. Inden pausen fik Næstved reduceret.

Bjur i hopla

Fra anden halvlegs start skiftede Brøndby stort set ud på alle pladser. Det betød blandt andet, at Rezan Corlu fik sine første minutter i Brøndby-trøjen efter returen.

Bjur blev til gengæld på banen og skulle i anden halvleg spille angriber.

Den ændring tog han godt imod, og et kvarter inde i halvlegen scorede han sit andet mål. 3-1 til de blågule.

Det blev ikke til flere mål for hverken Bjur eller Brøndby, som altså lagde ganske fint fra land i træningskampene inden sæsonstart.