• Kamp

SønderjyskE choksejrer mod mestrene i Superliga-åbneren

Getty Images

FC Midtjylland fik en mildest talt skidt start på den nye Superliga-sæson, da de måtte se sig besejret af et velspillende SønderjyskE-hold

Sidste sæsons pokalvindere fra SønderjyskE tog her til aften imod de danske mestre fra FC Midtjylland i sæsonens første Superliga-kamp, og det skulle gå hen og blive et ganske interessant opgør.

FC Midtjylland sad på bolden i kampens indledning, men formåede ikke at skabe det store, og det gjorde SønderjyskE heller ikke.

Det kampbillede fortsatte stort set hele første halvleg, og det var først kort før pausetid, at midtjyderne fik skabt et par farlige situationer, men SønderjyskEs nye målmand Lawrence Thomas havde godt styr på situationerne, og derfor stod det 0-0 i pausen.

SønderjyskE bider fra sig

FC Midtjylland kom en smule bedre ud til anden halvleg, og Anders Dreyer var millimeter fra at bringe udeholdet i front, da han sparkede resolut til bolden fra kanten af feltet, men læderet tog indersiden af stolpen og hoppede ud.

Men så meldte SønderjyskE sig pludselig ind i kampen. Først var Anders K. Jacobsen tæt på efter en times spil, men Jesper Hansen diskede op med en ren klasseredning og holdt bolden ude af nettet.

Hansen kunne dog intet gøre, da Alexander Bah fik sparket bolden i nettet kort efter via en dødbold. 1-0 til SønderjyskE.

Det fik Brian Priske til at sende både Pione Sisto og Evander på banen, og så kom SønderjyskE under pres.

Det undertippede hjemmehold stod dog rigtig godt imod, og så begyndte tiden af være knap for Ulvene.

Men i stedet for en udligning lukkede og slukkede hjemmeholdets nye angriber Haji Wright til 2-0 efter et sublimt kontraangreb. Og det blev også resultatet på kampen, og de forsvarende mestre starter dermed sæsonen skidt, mens SønderjyskE kan juble over et stort resultat.