• Kamp

Snu venstre back ødelagde Tysklands sejrsrus i overtiden

Getty Images

Det lignede længe, at Tyskland skulle løbe med de tre point mod Spanien, men en sen scoring af Jose Gaya vendte op og ned på kampen

Torsdag aften var der lagt op til en lækkerbisken af en kamp, da Tyskland og Spanien bragede sammen i Nations League, og der kom da også godt fut i kedlerne fra første fløjt.

Begge mandskaber kom frem til et par gode muligheder i kampens indledning. Hos tyskerne var det Julian Draxler og Leroy Sané, som kom frem til afslutninger, men David De Gea kom i begge tilfælde i vejen.

Det samme gjorde Tysklands målmand Kevin Trapp, da Sergio Busquets fik en enorm mulighed for at bringe udeholdet foran.

Det lykkedes derfor ikke nogen af holdene at komme på måltavlen i en ellers ganske underholdende første halvleg.

Sen scoring

Der skulle til gengæld ikke gå mange minutter af anden halvleg, førend netmaskerne blafrede.

Et flot tysk angreb endte med, at Timo Werner modtog bolden i feltet, tog et par træk og knastørt sparkede læderet i nettet. 1-0 til Tyskland.

Joachim Löws tropper fortsatte herefter med at være dominerende, men pludselig tog Spanien over, uden at det dog udmøntede sig i helt store chancer.

Mod kampens slutning fik Tyskland lukket effektivt ned for spanierne, som ganske vist havde bolden i lange perioder, men ikke formåede at lukrere på det.

Til allersidst lykkedes det alligevel spanierne at få udlignet. En lang bold blev smækket ind i feltet, og her dukkede venstre backen Jose Gaya op og sendte bolden i nettet fra tæt hold. Dermed har begge mandskaber et point på kontoen efter første kamp.

Gruppens resterende hold er Ukraine og Schweiz, som også spillede torsdag. Det endte i en ukrainsk sejr på 2-1.