• Video

Se målet her: Sisto sikrer FC Midtjylland sejren med sand gudekasse

Getty Images

Sabbi bragte hurtigt OB i front, men FC Midtjylland kom tilbage og vandt opgøret blandt andet via en suveræn scoring af Pione Sisto

FC Midtjylland har i begyndelsen af Superliga-sæsonen brugt mange forskellige og har på den måde sparet spillerne, så de var klar til de europæiske kampe. Det var dog ikke tilfældet i lørdagens kamp mod OB, hvor hele kavaleriet var med fra start.

Og Ulvene satte sig også gedigent på begivenhederne fra første fløjt. Hjemmeholdets angreb pumpede i en lind strøm ned mod Oliver Christensen, som stod forbilledligt imod og i flere omgange blev fynboernes redningsmand.

Pludselig blev OB farlige den anden vej. Mads Frøkjær sendte Emmanuel Sabbi afsted i dybden, og amerikaneren takkede for det ved at sende bolden flot over i det lange hjørne fra kanten af feltet. Stik imod spil og chancer var OB foran 1-0.

Kort før pausen fik FC Midtjylland straffespark, men igen kom Christensen i vejen, da han reddede Evanders forsøg fra pletten.

Mestrene viser klassen

OB kom bedre med fra anden halvlegs start, men det var ikke desto mindre Ulvene, der fik bolden i nettet. Sory Kaba modtog bolden i dybden, tog det fikst træk udenom Christensen og scorede til 1-1.

Herefter fulgte et stort pres fra hjemmeholdet, og med 10 minutter igen kom forløsningen.

Kaba og Anders Dreyer kombinerede på finurlig vis, og til slut sparkede Dreyer til kuglen. Den ramte en OB-forsvarer og gik i en bue over en sagesløs Christensen i målet. 2-1.

Til allersidst blev det også 3-1. Pione Sisto sendte nemlig et forrygende frispark i kassen, hvilket lukkede og slukkede opgøret.