Ronaldo med mål og assist i Juventus-triumf

Getty Images
Annonce

Juventus kom godt fra land i Serie A, da de søndag besejrede Sampdoria og Mikkel Damsgaard i en kamp, hvor Cristiano Ronaldo fik hovedrollen

De forsvarende italienske mestre Juventus skulle søndag aften forsøge at åbne den nye Serie A-sæson med en sejr på hjemmebane mod Sampdoria, som havde den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mikkel Damsgaard med på bænken fra start.

Og Den Gamle Dame kom hurtigt i front. En kikset afslutning fra Cristiano Ronaldo endte efter 13 minutters spil hos Dejan Kulusevski, som på lækker vis kringlede kuglen over i det lange hjørne til 1-0.

Hjemmeholdet sad ganske godt på begivenhederne, og efterlod ikke meget plads til Sampdoria.

I anden halvleg kom den forhenværende FC Nordsjælland-profil Mikkel Damsgaard på banen for udeholdet, men heller ikke han formåede at ændre på kampens resultat.

Til gengæld forøgede Leonardo Bonucci Juventus’ føring, da han sparkede en løs bold i netmaskerne 10 minutter før tid. Også Ronaldo ville lege med, og i kampens døende sekunder bankede han kuglen i kassen fra en spids vinkel.

Dermed snuppede Juventus en 3-0 sejr i deres første ligakamp i sæsonen.