• Kamp

Mané-opvisning og rødt kort til “AC” i Liverpools sejr over Chelsea

Getty Images

Danske Andreas Christensen fik en uheldig hovedrolle, da han fik rødt kort og derefter kunne se Liverpool og Sadio Mané sikre sig sejren

Chelsea skulle søndag aften forsøge at følge op på deres fine sejr over Brighton i første runde af Premier League, men modstanderen var dog af en noget anden kaliber.

I den modsatte ende stod Jürgen Klopps Liverpool-tropper nemlig klar, og det var da også de forsvarende mestre, som sad på sagerne i kampens indledning.

Ingen af holdene formåede dog at komme til de helt store chancer. Timo Werner og Roberto Firmino havde den bedste mulighed for hver deres hold i første halvleg.

Men kort før pausefløjtet var der drama. Sadio Mané blev sendt afsted i dybden, og det forsøgte Andreas Christensen at komme i vejen for. Danskeren kom dog noget klodset til at vælte senegaleseren, og da han var sidste Chelsea-mand, var det ikke underligt, at han fik vist det røde kort.

Mané smider benzin på bålet

Derfor skulle The Blues spille en mand i undertal i de sidste 45 minutter, men Liverpool formåede hurtigt at udnytte overtallet.

Kort inde i anden halvleg gjorde Mané det til 1-0 og bare minutter senere leverede Chelseas målmand Kepa en kæmpe fejl, da han forærede selv samme Mané bolden, og offensivspilleren lagde nemt bolden i mål til 2-0.

Med et kvarter igen fik Jorginho alletiders mulighed for at reducere, da han fik chancen fra pletten, efter at Werner var blevet nedlagt, men Alisson pillede hans spark.

Det kom Chelsea sig aldrig over, og Liverpool har derfor fået sig en fin start på sæsonen med to sejre ud af to mulige, mens Chelsea stadig har noget at arbejde med.