• Video

Mål og highlights: Vild kasse gav AGF sejren over Brøndby

Getty Images
Annonce

Det var tæt i dagens testkamp mellem AGF og Brøndby, men et flot mål af Milan Jevtovic gjorde udslaget. Se mål og highlights fra kampen her

To af de helt store klubber i dansk fodbold, AGF og Brøndby IF, bragede tidligere i dag sammen i en testkamp på Ceres Park i Århus.

Gæsterne kom bedst fra start og sad på spillet i en første halvleg, hvor den unge midtbanespiller Morten Frendrup scorede til 1-0.

De Hviie kom dog tilbage i anden halvleg, hvor de på mål af Gift Links og Milan Jevtovic fik vendt det truende nederlag til en sejr.

Specielt det sidste mål af indskiftede Jevtovic var af høj, høj klasse. Du kan se dette og resten af kampens highlights i videoen herunder.