• Reaktion

Kontroversiel dommerbeslutning skaber stor debat: United er rasende

Getty Images

Manchester United var stukket afsted i en kontra med tre mand ned mod West Bromwich-keeperen, men kampens dommer valgte at fløjte af

Manchester United måtte i går nøjes med et enkelt point, da de besøgte The Hawthorns og spillede 1-1 med West Bromwich.

En episode i slutningen af første halvleg kunne dog meget vel have sikret De Røde Djævle sejren, men da hele tre United-spillere stak af afsted i en omstilling uden nogen West Brom-spillere til at dække op, valgte kampens dommer Craig Pawson at fløjte til pause, hvilket fik flere spillere helt op i det røde felt.

Du kan se episoden i videoen herunder.

Ikke overraskende har den kontroversielle beslutning også skabt stor debat blandt supportere, hvor der er meget delte meninger om, hvad der er den rette beslutning for dommeren at træffe i sådan en situation.

Du kan læse nogle af de mange holdninger og reaktioner på kendelsen herunder.

Det er dog ikke kun indenfor kridtstregerne, at United har haft problemer. Det har de også med et nyindkøb, hvilket du kan læse mere om i artiklen herunder.