Hvad sker der? – Ruben Dias river liggende holdkammerat i nakken

Pep Guardiola, Manchester City
Getty Images
Annonce

Manchester City-stopper Ruben Dias rev bogstaveligttalt Oleg Zhinkenko i nakken før et frispark i dagens kamp mod Liverpool

Manchester City satte tidligere i dag de forsvarende engelske mestre fra Liverpool FC gevaldigt på plads, da de besejrede dem med hele 4-1 på Anfield.

Samtlige mål i kampen faldt efter pausen, men alligevel var der lidt af et højdepunkt mod slutningen af første halvleg, hvor Liverpool havde et frispark et lille stykke udenfor Citys felt.

Pep Guardiola havde bedt sine tropper lave den nye populære mur-konstellation, hvor en spiller ligger sig på langs bag muren for at undgå et skud langs jorden, når muren hopper.

Denne tjans havde Oleg Zhinkenko fået, men han havde åbenbart ikke placeret sig korrekt, og derfor tog den stærke midterstopper fat i ukrainerens nakke og hev ham hen langs jorden, hvilket endte med at se meget komisk og nærmest dramatisk ud.