• Video

Hold på hat og briller: Brøndby-talent scorer gudemål i træningskamp mod FCN

Getty Images

Brøndby-talentet Andreas Pyndt har scoret en sand perle for Brøndby i dagens træningskamp mod FC Nordsjælland. Se den flotte scoring her

Brøndby er i skrivende stund i gang med at splitte FC Nordsjælland ad i en træningskamp, hvor de blågule netop har udbygget deres føring til 4-1.

Kort før pausen kom kampens absolut flotteste detalje, da 20-årige Andreas Pyndt fra kanten af feltet kanonerede bolden op i krogen efter et hjørnespark.

Se den flotte scoring her:

(Videoen skulle starte automatisk ved målet, der starter efter 43 minutter og 30 sekunders spilletid.)

På mål har Brøndby en spiller, mange måske havde glemt. Det kan du læse mere om herunder: