Tottenham Hotspur v West Bromwich Albion - Premier League
Getty Images

Pierre-Emile Højbjerg leverede en lækker, lækker assist til Harry Kane, da Tottenham bragte sig foran med mod West Bromwich

Tottenham har været inde i en dårlig stime, men nu ser de ud til at være på vej mod tre point hjemme mod oprykkerne fra West Bromwich.

The Lillywhites har presset på længe, men små 10 minutter inde i anden halvleg fik de endelig hul på bylden. Dette skete på et flot mål af først Harry Kane til 1-0 og derefter Heung Minh-Son til 2-0.

Men hvad der var mindst ligeså flot som målene var den målgivende aflevering til Kanes mål fra den danske midtbanespiller Pierre-Emile Højbjerg, der allerede er lidt af en fanfavorit i London-klubben, og han er da også blevet overdynget med roser efter sin flotte detalje, som du kan se herunder.

Du kan læse nogle af de mange reaktioner på danskerens aktion herunder.

Det er dog ikke kun assists Højbjerg har budt ind med. I kampen mod Liverpool scorede han også et brag af et mål, som du kan se i artiklen herunder.