• Video

Highlights: OB slår tilbage efter tidlig pokalforskrækkelse

2. divisionsklubben Hillerød kom hurtigt foran mod OB, men fynboerne endte alligevel med at hive sejren i land

Denne eftermiddag spillede Hillerød og OB i Sydbank Pokalen, og det undertippede hjemmehold kom hurtigt foran mod Superliga-klubben via et kløgtigt hovedstødsmål i kampens indledning

Føringen kunne 2. divisionsklubben dog ikke holde fast i, og med to scoringer kort efter hinanden midtvejs i første halvleg var OB ved pausetid foran med 2-1.

Aron Thrandorsson og Issam Jebali scorede Superliga-mandskabets to mål efter fine angreb.

I anden halvleg forsøgte OB at få lukket opgøret, men Hillerød bed ganske fint fra sig og formåede derfor at holde spændingen ved lige helt indtil slut.

Det lykkedes dog ikke hjemmeholdet at få scoret, og dermed sniger OB sig videre i pokalturneringen.