• Kamp

Highlights: Danmark med hæderlig indsats mod Belgien

Getty Images
Annonce

Danmark kom hæderligt ud af det, da de torsdag aften tabte med 1-2 til Belgien i anden gruppekamp ved EM-slutrunden

Det danske landshold skulle i dag forsøge at komme tilbage efter lørdagens tragedie, hvor Christian Eriksens hjertestop overskyggede alt, der havde med fodbold at gøre, og Danmark tabte 0-1 til Finland.

Dette viste de i den grad også, at de var kommet, for der skulle ikke gå mere end små to minutter, før RB Leipzig-angriberen Yussuf Poulsen sendte bolden iskoldt ind bag Real Madrid-målmand Thibaut Courtois, der dårligt nåede at reagere, inden netmaskerne blafrede.

Belgierne kom dog bedre ud til anden halvleg, og efter et flot raid op i banen af Romelu Lukaku, endte bolden for fødderne af Thorgan Hazard, der sikkert gjorde det til 1-1 efter 55 minutters spil.

Herefter bølgede kampen en smule frem og tilbage, men med 20 minutter igen sparkede den indskiftede stjerne Kevin De Bruyne bolden knastørt ind bag Kasper Schmeichel, der var prisgivet i det danske mål.

Til trods for en række hæderlige forsøg mod kampens slutning, hvor Martin Braithwaite blandt andet sendte et hovedstød på sammenføjningen, blev det desværre ikke til point for de danske drenge, der dog stadig har en chance for at gå videre, såfremt de slår Rusland på mandag, mens Finland taber til Belgien.