• Nyhed

Her kan du se Villareal CF vs Liverpool F.C. – TV Kanaler, Streamingtjenester og mere

Annonce

Find ud af her, hvor du kan se aftens CL topkamp mellem Villareal og Liverpool

Liverpool udfordrer Villarreal på Estadio de la Ceramica tirsdag i returkampen af semifinalen i Champions League. Selvom intet er afgjort endnu, går Liverpool ind til returkampen med troen på, at deres 2-0 sejr i den første duel er nok til at bære dem uskadte igennem til næste runde.

Liverpool sad tungt på kampen mod Villarreal allerede i første halvleg, men ”The Reds” gik et gear op i 2. halvleg. To mål på tre minutter kort efter pausen dræbte kampen og gav Liverpool en 2-0 føring inden returkampen.

Fra Sadio Mané scorede kampens andet mål var der tale om skadesbegrænsning for Villarreal. Enhver, der kender denne klub vil være meget påpasselige med at afskrive dem, men oddsene er imod dem. De præstede kun ét skudforsøg i den omvendte kamp.

De to vigtigste tvivlsspørgsmål er Raúl Albiol, Unai Emerys mest erfarne spiller, og Gerard Moreno, deres chef i angrebet. Chancerne ser pæne ud for, at begge bliver klar til at spille, men hvordan er formen?

Der var en meget stærk følelse af såret stolthed efter den første kamp. ”Den gule ubåd” har noget at bevise og selvfølgelig også nå en første Champions League-finale. Det vil dog kræve en næsten mirakuløst drejning at forhindre Liverpool i at nå en tredje finale på fem sæsoner.

Jürgen Klopp var i stand til at hvile en række stamspillere under lørdagens 1-0-sejr i Newcastle og vil sandsynligvis have en tæt på fuld trup at vælge imellem. Tyskeren satser på en festlig aften for de røde.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme foran skærmen, kan du se kampen live på Tv3+

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan se kampen fra din computer eller tablet, hvis du har et abonnement på Viaplay.

Er der andre måder at følge kampe på?

Har du ikke mulighed for at følge kampen fra dit tv eller en af de førnævnte streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for, at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her

🔒VPN – Følg kampen fra udlandet

Er du på ferie i udlandet og forsøger at se en kamp fra en streamingtjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering. Dermed er du altså i stand til at se indhold fra forskellige tjeneste, som ellers ville være blokeret ved din lokation.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Er det noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.