• Kamp

Godt fra start: Pavlovic nettede mod FCK i uofficiel debut

Andrija Pavlovic, Brøndby IF

Andrija Pavlovic fik noget nær den bedst mulige start i Brøndby-trøjen, da han scorede i dagens Reserveliga-kamp mod FCK, der sluttede 2-2

Andrija Pavlovic fik i dag sin uofficielle debut for Brøndby IF, og det skete i en Reserveliga-kamp mod FC København, hvor han blev skiftet ind efter godt en times spil ved stillingen 1-1.

Den serbiske angriber skulle dog ikke bruge meget mere end 10 minutter på banen, inden han gjorde det onde ved sin tidligere klub. Det skete, da han var hurtig over en løs bold i feltet og sendte den ind bag en prisgivet Steen Grytebust i FCK-målet og bragte sit hold på 2-1.

Løverne svarede dog hurtigt igen, og bare tre minutter senere fik unge Rasmus Højlund udlignet til 2-2, som også blev kampens resultat.

Brøndbys første mål blev scoret af Mikael Uhre efter 18 minutter, mens FCK’s første var et selvmål af Andreas Maxsø.

Pavlovic kan i weekenden få sin officielle debut for Brøndby, når de på søndag møder SønderjyskE på Sydbank Park i Haderslev.