• Reaktion

Fans forstår ikke VAR: ‘Hvordan kan det ikke være rødt!?’

Getty Images

FC Københavns fans har svært ved at forstå, at FC Nordsjælland-målmand Peter Vindahl kunne slippe for at få et rødt kort

FC København kom fint fra start i dagens kamp mod FC Nordsjælland, da Lukas Lerager bragte dem på 1-0 efter 10 minutter, men otte minutter senere led Løverne et gevaldig knæk, da Nicolai Boilesen fik et direkte rødt kort for episoden, som du kan se herunder.

I mellemtiden opstod der dog en situation, hvor en række Twitter-brugere mener, at Nordsjælland skulle være reduceret til 10 mand. Det var målmand Peter Vindahl, der så ud til at gribe bolden med hænderne udenfor feltet, men efter et gennemgik i VAR-vognen valgte dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen ikke at dømme noget.

Du kan se episoden og reaktionerne på den herunder.

Kampen endte 2-2, og dermed tabte FCK altså et skridt i toppen af Superligaen-tabellen, som de ellers havde kæmpet sig tilbage i med to sejre af to mulige i de første kampe af mesterskabsspillet.