• Udtalelse

Eriksen føler med Hjulmand efter skuffende landsholdsdebut

Christian Eriksen, Danmark
Getty Images

Kasper Hjulmand fik ikke den bedste start som dansk landstræner med nederlaget til Belgien, og det ærgrer Christian Eriksen

Danmark spillede i perioder fin fodbold og havde også bolden i lange perioder af gårsdagens Nations League-kamp mod Belgien, men lige lidt hjalp det.

Udeholdet viste skarphed og vandt opgøret med 2-0 på mål af Jason Denayer og Dries Mertens.

Christian Eriksen slår efter kampen fast, at han har ondt af den nye landstræner Kasper Hjulmand, som altså ikke fik den bedste start på sit landsholdseventyr.

“Jeg har lidt ondt af Hjulmand, at han skal komme ind på den måde. Det er jo svært at overtage. Træneren vil gerne sætte sine idéer ind så hurtigt som muligt, og det prøver vi selvfølgelig at tage til os. Vi har haft en fin træningsuge, og vi skal vænne os til de forskellige ting,” udtaler Eriksen ifølge Ekstra Bladet.

Nederlaget betyder, at Danmark ligger sidst i deres Nations League-pulje efter første runde. Island ligger nummer tre efter deres 0-1 nederlag til England, som indtager andenpladsen. Belgien topper gruppen med tre point og en bedre målscore end englænderne.