• Video

Av, av, av: Courtois fejler fælt og forærer Danmark et mål

Annonce

Thibaut Courtois var i det gavmilde hjørne, da Danmark onsdag aften mødte Belgien i en kamp, som de rød/hvide desværre tabte alligevel

Danmark måtte desværre vinke farvel til drømmen om en plads i semifinalen i Nations League, da de onsdag aften endte med at tabe til et yderst velspillende belgisk mandskab med 2-4.

Med fem minutter tilbage af opgøret, så det ud til, at de belgiske stjerner ville køre sejren stille og roligt hjem, men så gav holdets keeper Thibaut Courtois pludselig danskerne en kæmpe gave, hvilket du kan se i videoen herunder.

Med målet så det ud til, at det pludselig skulle blive en hektisk slutning, men tværtimod svarede De Røde Djævle lynhurtigt igen, da Kevin De Bruyne minuttet senere gjorde til 4-2 og lukkede kampen.