• Reaktion

Assistmager Højbjerg mødes af enorm applaus: ‘Bargain of the season!’

Getty Images

Tottenhams Pierre-Emile Højbjerg har endnu engang vist, at han er en kandidat til sommerens bedste indkøb i Premier League

Tottenham er lige nu godt i gang med at cruise en sejr hjem mod Sheffield United i 19. runde af den engelske Premier League.

Ved pause var stillingen 2-0 til The Lillywhites, hvor første mål blev scoret af Serge Aurier, der efter bare fem minutter steg til vejrs og headede sit hold i front efter et hjørnespark.

Kampens andet mål kom efter 40 minutter, og her var det danske Pierre-Emile Højbjerg, der først erobrede bolden på modstanderens banehalvdel og efterfølgende leverede en assist til Harry Kane, der sikkert sendte bolden i mål.

Dette har endnu engang fået en række tilhængere til at hylde danskeren, som mange mener er sommerens største røverindkøb i England. Herunder har vi samlet en række reaktioner efter danskeren præstation i første halvleg af kampen mod Sheffield.

En fan opfordrer endda til at skifte danskeren ud i pausen, da han vil sikre sig, at han er 100 % fit, når de møder Liverpool i næste spillerunde.