• Udtalelse

FCM slipper for PSV-stjerne: ‘Det er så amatøragtigt’

Netherlands v Ukraine - UEFA Euro 2020: Group C
Getty Images
Annonce

FC Midtjylland slipper for at skulle håndtere PSV-stjernen Denzel Dumfries, når de to hold i aften brager sammen i Champions League-kvalifikationen

Efter at have besejret Celtic over to Champions League-kvalifikationskampe, skal FC Midtjylland nu op imod en endnu sværere modstander i form af hollandske PSV Eindhoven, som de i aften spiller første kamp mod på Philips Stadion.

Her skal de møde en række store spillere, men heldigvis for Ulvene slipper de for PSV’s nok største profil i højre backen Denzel Dumfries, der efter at have spillet et brag af en EM-slutrunde har besluttet sig for, at han skal videre i karrieren, hvorfor han hverken træner eller spiller med holdkammeraten.

Dette mener den tidligere danske PSV-spiller Kenneth Perez dog er dybt amatøragtigt.

“At Dumfries ikke var med mod Galatasaray og heller ikke er med mod FC Midtjylland, er, hvad det er. Men at han ikke kan træne med, synes jeg, helt ærligt, er så amatøragtigt. Jeg forstår, at han ikke træner med på initiativ af PSV. Det er altså anføreren fra sidste sæson,” siger Kenneth Perez ifølge Tipsbladet til Voetbal Talk.

Udover Dumfries må PSV også se bort fra stortalentet Mohamed Ihattaren, der også er ekskluderet fra truppen.

Det er dog ikke kun PSV, der må undvære profiler. FCM må nemlig se bort fra både Henrik Dalsgaard og Pione Sisto, der begge er ude efter at være blevet smittet med corona.

NYT!

UPLOAD DIT BETTING-SLIP OG VIND!

I vores helt nye betting-feature "Spilleforslag" kan du deltage gratis og vinde store pengepræmier.
Læs med her og kom i gang.

App Betting slip feature screenshot App Betting slip slip screenshot