• Transfer

Delaney leder efter ny klub: I reel dialog med ‘Ulvene’

Czech Republic v Denmark - UEFA Euro 2020: Quarter-final
Getty Images
Annonce

Ifølge journalisten Søren Sorgenfri er flere klubber ude efter Thomas Delaney, men han skulle være i reel dialog med Wolfsburg

Thomas Delaney gjorde det klart, at han ikke ville spekulere på sin klubfremtid under EM-slutrunden, men nu da Danmark ikke længere er med, kan midtbanespilleren altså begynde lægge fokus på, hvor han skal spille i den kommende sæson.

Der har allerede været flere bejlere på banen fra Premier League, der ønsker at sikre sig danskerens underskrift.

Den danske transferekspert Søren Sorgenfri bekræfter da også, at både Southampton og Crystal Palace har snøren ude efter danskeren, men han kan faktisk også afsløre, at der er en anden klub, der er meget tættere på at sikre sig den tidligere FC København-stjerne.

Sorgenfri skriver nemlig i sin Transfertalk, at Bundesliga-klubben Wolfsburg, der sidste år sluttede på een fjerdeplads i ligaen, allerede skulle være i reelle snak med Delaneys lejr om et skifte.

Delaney har spillet i Dortmund siden 2018 hvor han skiftede til klubben fra Werder Bremen, og såfremt skiftet til Wolfsburg bliver en realitet, vil det altså blive danskerens tredje klub i Tyskland.

NYT!

UPLOAD DIT BETTING-SLIP OG VIND!

I vores helt nye betting-feature "Spilleforslag" kan du deltage gratis og vinde store pengepræmier.
Læs med her og kom i gang.

App Betting slip feature screenshot App Betting slip slip screenshot