• Transfer

Tidligere Brøndby-talent er på plads i Ishøj IF

Annonce

Danmarksserie-klubben Ishøj IF har præsenteret det tidligere Brøndby-talent Frederik Kragh som ny spiller i klubben til den kommende sæson

Ishøj IF har de seneste år gjort opmærksom på sig selv ved at hente flere tidligere Superliga-spillere og generelt navne, som de fleste Danmarksserie-klubber nok ikke ville kunne tiltrække.

Nu har de så hentet endnu en spillere, der tidligere har tørnet ud på en stor adresse. ‘Kongeklubben fra Vestegnen’ har nemlig sikret sig den centrale forsvarsspiller Frederik Kragh, der har en fortid i Brøndbys ungdomsafdeling.

“Jeg har jo set, at der løber nogle erfarne gutter rundt derude med både divisionserfaring og fra lidt højere niveau også. En ting, som jeg helt sikkert kan bidrage med, er mit spil på bolden. Nu har jeg spillet primært stopper, og jeg synes, at jeg er den her ‘moderne stopper’, hvor man stadig kan krige nede bagi. Jeg kan lidt af hvert. Jeg er god i spillet med mit venstreben, og så kan jeg stadig slås for tingene og arbejde hårdt,” fortæller Kragh til LigaBold.dk.

Udover Brøndby IF har Kragh også repræsenteret klubber som HIK, Frem, Skovshoved og Avarta og B1908.

⚽Til den kommende sæson vil der som altid være ændringer i truppen i form af afgange og tilgange⚽Vi har allerede sagt…

Posted by Ishøj IF on Monday, June 28, 2021

NYT!

UPLOAD DIT BETTING-SLIP OG VIND!

I vores helt nye betting-feature "Spilleforslag" kan du deltage gratis og vinde store pengepræmier.
Læs med her og kom i gang.

App Betting slip feature screenshot App Betting slip slip screenshot