• Nyhed

Scout afslører bizar årsag: Derfor endte Håland ikke i Manchester United

Erling Håland, Dortmund
Getty Images
Annonce

Manchester United var angiveligt tæt på at hente Erling Håland til klubben da han spillede i Molde, men forskellige tidszoner spolerede det

Norske Erling Håland er en af de absolut varmeste angribere i Europa lige nu, og har efterhånden været det igennem et langt stykke tid.

Siden sit skifte til Dortmund er det blevet til vanvittige 43 scoringer i 44 kampe, men den 20-årige guldfugl kunne faktisk have scoret mål et andet sted lige nu, havde det ikke været for tidsforskellen mellem Norge og England.

Det fortæller Evertons skandinaviske scout Bryan King, der ligeledes afslører, at også Everton var ude efter nordmanden.

Ifølge ham skulle United, der netop havde ansat Ole Gunnar Solskjær, ringe til Molde klokken ni og diskutere et skifte til en værdi af tre millioner pund. Englænderne ringede dog først klokken ni engelsk tid, hvilket vil sige klokken 10 i Norge. I det tidsrum skulle Molde så i stedet have arrangeret skiftet til Salzburg, og dermed gik United-skiftet altså i vasken for Håland.

“Det var simpelthen bare mangel på kommunikation, en mærkværdig situation, hvor man ikke kan skyde skylden på nogen,” udtaler King ifølge Mirror.

I stedet kan Håland nu måske være på vej til en anden Premier League-klub. Det kan du læse mere om herunder:

NYT!

UPLOAD DIT BETTING-SLIP OG VIND!

I vores helt nye betting-feature "Spilleforslag" kan du deltage gratis og vinde store pengepræmier.
Læs med her og kom i gang.

App Betting slip feature screenshot App Betting slip slip screenshot