• Udtalelse

Transferguru spår storsalg af Riveros: Brøndby kan tjene kassen

Blás Riveros, Brøndby
Getty Images
Annonce

Ifølge journalisten Søren Sorgenfri kan Brøndby komme til at tjene på den gode side af 40 millioner kroner på Blas Riveros i 2022

Brøndby IF så ud til at have gjort sig årets scoop ved at hente den paraguayanske venstre back Blas Riveros for at i forholdvist beskedent beløb i FC Basel.

Desværre for de blågule måtte Riveros i sin Superliga-debut bæres fra banen med et overrevet korsbånd, der kan holde ham ude i op til et år.

Dette til trods kommer journalisten Søren Sorgenfri med positive nyheder til vestegnsklubben og dens fans.

Han mener nemlig stadig, at BIF potentielt kan komme til at tjene kassen på et salg af Riveros, såfremt han holder tidsplanen og er tilbage på banen i efteråret 2021.

“Det er klart, at fodboldkalenderen skal findes frem. Er han tilbage i form til sensommer/efterår ’21, så har han gode chancer – forudsat han rammer sit niveau – for at blive en del af Paraguays VM-trup til slutrunden i Qatar ’22. Der jo efterfølges af et transfervindue. Hvis ligningen så alligevel går op for Riveros, så kan han blive skudt af i vinteren 21/22 eller sommeren ’22,” forklarer Sorgenfri i sin blog “Transfer talk”.

Han tilføjer, at Riveros, hvis alt går op i en højere enhed, kan komme til at indkassere Brøndby i omegnen af 5-6 millioner euro ved et salg efter VM.

NYT!

UPLOAD DIT BETTING-SLIP OG VIND!

I vores helt nye betting-feature "Spilleforslag" kan du deltage gratis og vinde store pengepræmier.
Læs med her og kom i gang.

App Betting slip feature screenshot App Betting slip slip screenshot