• Betting

Spiltip: Kroatien på redningsmission

Getty Images
Annonce

Motivation kan meget vel gå hen og blive den afgørende faktor, når Kroatien og Portugal brager sammen tirsdag aften

Kroatien og Portugal spiller sidste kamp i gruppe 3 i A-puljen, når de tirsdag aften klokken 20.45 brager sammen på Stadion Poljud i Split, og det er med hjemmeholdet med klart mest på spil.

Portugal vandt Nations League i den første udgave af turneringen, men kommer ikke til at gentage bedriften. Det sørgede Frankrig for med en sejr i Lissabon i weekenden. Portugal bliver nummer to i gruppespillet, det kan intet resultat tirsdag aften ændre på. 

Kroatien har meget mere på spil, da de kæmper for at undgå nedrykning, og de skal mindst præstere samme resultat som Sverige for at slippe for sidstepladsen. Tror man på kroatisk sejr, skal man kaste sig over de odds 3.60, der kan høstes på 1-tallet, mens portugisisk favoritsejr betaler odds omkring 2.05 igen.

Portugal vandt den omvendte kamp 4-1 og det vælter fortsat ind med mål, når Kroatien spiller. Scenariet “begge hold scorer”, havde givet gevinst i deres seneste 10 kampe i træk, utroligt nok. De har mest på spil, Portugal har ingen interesse i at satse spillernes helbred i en ligegyldig kamp, så vi tager chancen på kroatisk overraskelse.

Flere interessante tips

NYT!

UPLOAD DIT BETTING-SLIP OG VIND!

I vores helt nye betting-feature "Spilleforslag" kan du deltage gratis og vinde store pengepræmier.
Læs med her og kom i gang.

App Betting slip feature screenshot App Betting slip slip screenshot