• Kamp

To mål på to minutter: OB og FC Nordsjælland deler i porten

Getty Images

OB slog tilbage med det samme, da FC Nordsjælland kom foran i Odense, og så endte det hele uafgjort

Mens OB fik en glimrende start på Superliga-sæsonen med en flot 3-2 sejr over FC København, var tilfældet et ganske andet for FC Nordsjælland, som havde Brøndby nede i sækken, men alligevel tabte 2-3 til sidst.

Ingen af de to hold kan have været synderligt tilfredse med deres defensiv i første runde, og det var måske en af årsagerne til, at mandskaberne mest af alt havde fokus på netop defensiven i kampens indledning.

Derfor udeblev de store chancer i første halvleg, og scoringerne lod vente på sig. De kom imidlertid i anden halvleg.

FC Nordsjælland kom nemlig i front 10 minutter efter pausen, da Mikkel Rygaard smart stak Isaac Atanga i dybden. Han lobbede iskoldt bolden over keeper Oliver Christensen, og så var gæsterne foran.

Det varede dog kun to minutter før Emmanuel Sabbi med sit første OB-mål headede en udligning ind efter et godt slået hjørnespark.

Så var status quo genoprettet, og sådan skulle det også ende i Odense på trods af hele 10 minutters tillægstid grundet nogle VAR-problemer. OB er dermed stadig ubesejrede i sæsonen, mens FC Nordsjælland fik deres første point på kontoen.