• Transfer

BT: Wass afskriver FCK – overvejer snarlig Brøndby-retur

Getty Images
Annonce

Hvis Daniel Wass en dag beslutter sig for at vende hjem til dansk fodbold, er det ifølge BT kun Brøndby, der er interessant

De seneste dage har der på de sociale medier floreret et rygte om, at den tidligere Brøndby-spiller Daniel Wass har holdt møde med FC Københavns manager Ståle Solbakken.

Det har fået flere blågule fans til at grue for, at endnu et koryfæ kunne være på vej til at foretage et forbudt skifte til rivalerne fra FC København.

Men det skal de ikke være bange for. Ifølge journalisterne på BT’s podcast “Transfervinduet” har Wass nemlig ingen interesse i et sådant skifte. Faktisk overvejer han en snarlig retur til Vestegnen, hvis det er muligt.

En hjemvenden ligger ikke umiddelbart i kortene denne sommer, men den 31-årige midtbanespiller og højre back er altså angiveligt ikke afvisende over for at tage en sidste tørn i Brøndby på et tidspunkt.

Journalisterne hos BT mener desuden at vide, at Wass’ kone godt kunne tænke sig at vende tilbage til Danmark snart, og at det kan få betydning for fremtiden.

NYT!

UPLOAD DIT BETTING-SLIP OG VIND!

I vores helt nye betting-feature "Spilleforslag" kan du deltage gratis og vinde store pengepræmier.
Læs med her og kom i gang.

App Betting slip feature screenshot App Betting slip slip screenshot