• Video

Luca Pfeiffer Evander FC Midtjylland
Getty Images
Annonce

Den tyske angriber Luca Pfeiffer stod for FC Midtjyllands anden scoring i dagens 2-0-sejr over Silkeborg. Nyd målet her

FC Midtjylland og Silkeborg varmede torsdag op til forårssæonen på JYSK Park i Silkeborg, hvor de danske mestre fra Herning trak sig sejrsrigt ud med en sejr på 2-0, signeret af målscorerne Pione Sisto og tyske Luca Pfeiffer.

Pfeiffer kom til Heden i sommer og har indtil videre ikke fundet vej til nettet i sine ni optrædener for Ulvene, men i kampen mod Silkeborg viste han fremragende teknik og målnæse, da han 10 minutter før tid tog et par fikse træk og bragede bolden over i det lange hjørne.

Du kan se den flotte scoring her, 1 time, 30 minutter og 13 sekunder inde i videoen: