• Reaktion

Real Madrids bizarre opdækning skaber undren: Ligner en glitch i FIFA

Toni Kroos, Real Madrid
Getty Images

Hele fem Real Madrid-spillere havde samlet sig i en klump på midten af banen, da Shakhtar Donetsk scorede sig første mål

Real Madrid skuffede tidligere på aftenen gevaldigt, da de i næst sidste Champions League-gruppekamp tabte med 0-2 på det olympiske stadion i Kiev til Shakhtar Donetsk.

Los Blancos sad godt nok på det meste af spillet i kampen, men de formåede aldrig for alvor at blive farlige på den forreste tredjedel.

Til gengæld formåede de at gøre det farligt nede på deres egen bagerste tredjedel, hvor de i perioder så skræmmende uorganiserede ud. Dette var for alvor tilfældet, da Shakhtar scorede det første mål 10 minutter inde i anden halvleg.

Her var der pludselig en klump med hele fem Real Madrid-spillere centralt på banen men stadig bag bolden, hvilket skabte store overtal på siderne og nede i den bagerste kæde.

Dette har flere seere lagt mærke til, og de kan simpelthen ikke tro deres egne øjne.