• Kamp

Mucolli scorer vanvidsmål i Vejles storsejr over SønderjyskE

Getty Images

Både Allan Sousa og Arbnor Mucolli lavede to kasser i Vejle Boldklubs flotte sejr over SønderjyskE søndag aften

Vejle viste fine offensive kvaliteter i sidste weekends kamp mod AGF, men måtte alligevel gå tomhændet fra banen, men anderledes godt gik det for oprykkerne søndag aften, da SønderjyskE kom på besøg.

Oprykkerne skulle dog bruge en stor del af første halvleg på et at få hul på bylden, men hul kom der kort før pausetid.

Allan Sousa blev nemlig nedlagt i feltet nær baglinjen, og brasilianeren tog selv ansvaret fra pletten og bankede oprykkerne i front.

Fut i kedlerne

SønderjyskE kom noget bedre ud til anden halvleg og fik også scoret, men målet blev underkendt for offside via VAR. Det gjorde Anders K. Jacobsens mål et par minutter senere til gengæld ikke.

Angriberen vippede på fremragende vis kuglen i nettet efter en stor fejl af Vejle-keeperen Indy Groothuizen.

Men Vejle gav ikke op, og med en halv time igen blev hjemmeholdet tildelt et nyt straffespark, da Mads Albæk havde godt fat i Wahid Faghirs trøje. Igen stod Sousa med ansvaret, og han eksekverede endnu engang. 2-1.

Så havde SønderjyskE travlt, men det var i den anden ende, at det først blev farligt. Arbnor Mucolli blev sendt i dybden, og efter et par træk ind i banen, hakkede han til bolden fra kanten af feltet og kunne se sin afslutning stryge i netmaskeren. 3-1.

Og Mucolli kom endnu engang på måltavlen til slut, og det med en særdeles lækker scoring. Midtbanespilleren driblede sig hele vejen igennem SønderjyskE-forsvaret og afsluttede sin solotur med et frækt chip, der strøg i kassen.

Flere mål blev det ikke til, og Vejle sikrer sig dermed sine første point i Superliga-sæsonen og er lige med SønderjyskE, som også står på tre point.