• Kamp

Danmark var ovenpå men måtte nøjes med ét point mod England

Getty Images

Det lykkedes hverken Danmark eller England at få sparket bolden i netmaskerne, derfor sluttede det hele 0-0 i Kasper Hjulmands anden kamp

Danmark og Kasper Hjulmand skulle tirsdag aften forsøge at revanchere lørdagens nederlag til Belgien, da de rødhvide drenge tog imod England i Telia Parken.

Den nye landstræner valgte at starte med Christian Nørgaard og Mathias Zanka Jørgensen i stedet for Simon Kjær og Pierre-Emile Højbjerg.

Og danskerne kom pænt fra start. Ingen af holdene formåede dog at skabe det helt store i kampens indledning.

Danmarks største chance i første halvleg tilfaldt Kasper Dolberg, som efter en lille genialitet af Christian Eriksen blev spillet fri i dybden, men Jordan Pickford diskede op med en god redning ved nærmeste stolpe.

England havde derimod svært ved at komme frem til noget som helst mod en dansk defensiv, som havde godt styr på sagerne.

Tæt på

Sådan fortsatte det også i anden halvlegs begyndelse, men lidt efter lidt fik England spist sig ind i begivenhederne, og det resulterede i flere mindre chancer, som Kasper Schmeichel heldigvis fik afværget.

Med 10 minutter igen af opgøret kom Danmarks største chance i anden halvleg. En afrettet bold fandt Yussuf Poulsen i feltet, og angriberen lagde bolden på tværs med hovedet. Her kom Eriksen styrtende til, men formåede ikke at holde bolden nede, og afslutningen gik derfor over mål.

I kampens døende sekunder var Harry Kane meget tæt på at afgøre opgøret, men Mathias Zanka reddede på stregen.

Ingen af holdene kom derfor på måltavlen, og det hele sluttede altså 0-0.

I gruppens anden kamp vandt Belgien med 5-1 over Island, og Danmark indtager dermed tredjepladsen i gruppen.