• Kamp

AaB skuffede i test mod Silkeborg

Getty Images

Lørdag eftermiddag spillede AaB deres anden træningskamp forud for Superliga-starten, og igen endte nordjyderne med at tabe 1-2

AaB’s cheftræner Jacob Friis havde givet det portugisiske nyindkøb Pedro Ferreira en plads i startopstillingen, og også lejespilleren Timothé Nkada var med fra start.

Det var ikke desto mindre Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg, som først fik netmaskerne til at blafre.

Efter 10 minutters spil modtog Mads Kaalund bolden og sendte gæster i front, og den føring holdt helt ind til pausen.

Svensk lys i mørket

Efter de første 45 minutter foretog Friis hele ni udskiftninger og gav blandt andet spilletid til det nye svenske angrebshåb, Tim Prica, som scorede i klubbens første træninskamp mod Esbjerg denne sommer.

Og svenskeren skulle blot bruge otte minutter på igen at komme på måltavlen, da han bankede bolden i kassen til 1-1.

Men Silkeborg var ikke færdige og gjorde halvvejs inde i anden halvleg til 2-1. Det kom hjemmeholdet sig aldrig over, og derfor tabte Friis’ tropper med 1-2 for anden gang ud af to mulige i klubbens træningskampe.